Stud Tour Itinerary

29
Jan

Serpentine Area
Tuesday 29/01/2019

8.00 am Leave Ascot Race Course Members Carpark  Length of stay
Bus – 40 mins  
8.45 – 9.15 Toreby Park (Willowdale Yearlings)  30 mins
Bus – 10 mins  
9.30 -10.00 am Quanah Park  30 mins
Bus – 5 mins
10.10 – 11.10am Darling View  60 mins
Bus – 15min
11.30am – 12.00 pm – Namerik  30 mins
Bus 10mins
12.15 pm – 12.45 pm – Alwyn Park  30 mins
Bus 20 mins
1.05pm – 2.05pm Rangeview  60 mins
Bus 20 mins
2.30pm – 3.10pm Taunton Vale  40 mins
Bus 15mins
3.25/3.30pm – 4.30pm – Einoncliff  60 mins

Capel Area
Thursday 31/01/2019

8.00 am Leave Ascot Race Course Members Carpark  Length of stay
Bus – 60 mins  
9.00am – 9.30am Westbury Park  30 mins
Bus – 25 mins
10.10 – 11.00am Bellbridge  45 mins
Bus – 10min
11.15am – 12.15pm – Dawson  60 mins
Bus – 30 mins
2.30pm – 3.10pm Oakland Park Stud  40 mins
Bus 10 mins
3.20pm – 4.20pm Amelia Park  60 mins

Bullsbrook Area
Sunday 03/02/2019

8.00 am Leave Ascot Race Course Members Carpark  Length of stay
Bus – 40 mins  
8.45am – 9.45am Gervase – Breakfast  60 mins
Bus – 15 mins
10.00 – 11.00 Lynward Park  60 mins
Bus – 20min
11.20 am – 12.20pm Mogumber Park  60 mins
Bus 10mins
12.30pm – 2.30pm Scenic  120 mins
Bus – 30 mins
3.00pm -4.30pm – Gold Front – Sun Downer  90 mins